010WEBDESIGN verzorgt  professionele hosting, de servers die wij gebruiken staan in geavanceerde datacenters, die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar zijn bemand, voorzien zijn van uitgebreide toegangsbewaking, branddetectie systemen, generatoren voor het opvangen van stroomstoringen en uiteraard meerdere (redundante) netwerkverbindingen hebben.

Contact:
010Webdesign
T.  010-4670523
E. info@010webdesign.nl

Professionele hosting. Geavanceerde servers in geavanceerde datacenters.

010WEBDESIGN

Hosting en promotie. Optimalisatie voor zoekmachines. Webfotografie.

 
 
 
Home  -  Webdesign  -  Hosting  -  Promotie  -  Domeinnamen  -  Webfotografie  -  Contact
 
 
 

Bekijk hieronder enkele door 010webdesign ontworpen websites.

 

Productfoto's - Packshots
Productfoto, packshot nodig voor uw webshop of brochure?

www.010productfotografie.nl

 

Wij staan voor een beter dierenleven voor alle dieren. Wantoestanden stellen wij aan de kaak door het geven van informatie. Uitsluitend geweldloze dierenacties en protesten krijgen onze goedkeuring.

www.dierenprotest.nl

 

Nieuw Terbregge
Duurzaam bouwen is duurzaam wonen. Een waterrijke nieuwbouwwijk in Rotterdam.

www.nieuwterbregge.nl

 
De bewonersvereniging. Wat wil de BV Schoonoord?
De Schoonoordtuin terug aan de bewoners!

www.bvschoonoord.nl
 

Heden ten dage is Hillegersberg nog steeds een rustige, gewilde en dus tamelijk dure buitenwijk van Rotterdam.

www.rotterdamhillegersberg.nl

 

Een mooi en gevarieerd aanbod van Afrikaanse reuzenslakken vind u in onze Slakkenshop. Alle deze reuzenslakken (agaatslakken) zijn bij ons te bestellen.

www.slakkenshop.nl

 

De slakkernman, een begrip in Rotterdam noord. Laat u verrassen door de reuzenslakken van Dick de Slakkenman.

www.deslakkenman.nl

 

Bed and Breakfast in België, met de honden op vakantie in de Ardennen

www.domaineduchien.be

 

Een bloemenspeciaalzaak

www.denieuwebloemenwinkel.nl

 


Professionele hosting

Van het grootste belang voor u als houder van een website of een webshop is een perfecte hosting. Een goede hosting zorgt ervoor dat uw website op elk gewenst moment van de dag, 365 dagen per jaar te zien is. Ervaren internet gebruikers kennen allemaal de mankementen en problemen met goedkope hosting. Te traag verschijnende websites, websites die regelmatig niet te bereiken zijn, slecht te bereiken webmail en slecht beveiligde e-mail waardoor virussen makkelijk toegang hebben tot de e-mail en daarmee tot uw computer etc. Dergelijke problemen staan hoog in het lijstje van ergernissen van gebruikers van het internet. Bezoekers zullen dergelijke websites vermijden en verder surfen en u ziet een potentiële klant aan u voorbijgaan. Bij ons heeft u geen omkijken naar de hosting, dat doen wij. Bij veel hostingproviders krijgt u een gebruikersnaam en een wachtwoord toegestuurd en kunt u het verder zelf uitzoeken. Iedereen die dit wel eens heeft gedaan weet wat de problemen zijn die dan op je af komen. Heeft u uw website door ons laten ontwikkelen dan hoeft u verder nergens naar om te kijken. Wij verzorgen het uploaden/publiceren van de site, installeren de benodigde scripts, voeren wijzigingen door en lossen alle voorkomende problemen voor u op.

Wij verzorgen een professionele hosting, de servers die wij gebruiken staan in geavanceerde datacenters, die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar zijn bemand, voorzien zijn van uitgebreide toegangsbewaking, branddetectie systemen, generatoren voor het opvangen van stroomstoringen en uiteraard meerdere (redundante) netwerkverbindingen hebben.
Wij zijn niet de goedkoopste hostingprovider, wel bieden wij u een uitstekende service en hoge kwaliteit. U heeft geïnvesteerd in een website of een webshop, wij zorgen ervoor dat deze optimaal verschijnt en getoond wordt op het internet.

Hostingpakketten
 
FullService Hostingpakket P/jaar
Heeft u een website laten ontwikkelen en implementeren door FunArt Webdesign of door 010webdesign dan kunt u als onze klant gebruik maken van het speciale FullService Hostingpakket. Dit pakket is geschikt voor de meeste websites die niet database gestuurd zijn of extreem veel dataverkeer genereren. Voor info over dit pakket: info@010webdesign.nl €  180,00
 
CMS Hosting (Wordpress) P/jaar
Wilt u zelf een CMS website ontwikkelen en implementeren bij  FunArt Webdesign of bij 010webdesign dan kunt u gebruik maken van onze CMS Hosting. Dit hostingpakket bevat Wordpress voorgeïnstalleerd, hier dient u wel alle instellingen zelf te doen.
Voor info over dit pakket: info@010webdesign.nl
€  240,00
 
FullService CMS Hosting (Wordpress, Yoomla, Drupal) P/jaar
Heeft u een CMS website laten ontwikkelen en implementeren door FunArt Webdesign of door 010webdesign dan kunt u als onze klant gebruik maken van het speciale FullService CMS Hosting. Dit hostingpakket is kant en klaar met Wordpress voorgeïnstalleerd. Incl. SEM (SEO). Voor onbezorgd internet.
Voor info over dit pakket: info@010webdesign.nl
€  330,00
 
SLA (Service Level Agreement) contracten P/maand
De SLA contracten van 010webdesign worden op maat gemaakt naar uw wensen. Wij zijn geopend van 9 tot 5 uur. Sommige klanten hebben behoefte aan een snellere reactietijd. Voor deze klanten leveren wij een 24 uurs service, af te sluiten via een SLA contract. De genoemde prijs is een "vanaf" prijs. U kunt contact opnemen met de administratie voor de verschillende mogelijkheden en responstijden. €  47,50
 
Standaard Hostingpakketten P/maand
Business small (Voor de zakelijke website met een gemiddeld dataverkeer) €  17,50
Business standaard (Voor de zakelijke website of webshop met 1 database) €  27,50
Business pro (Voor zwaardere applicaties en meerdere databases) €  37,50
Business gold (Voor grote e-commerce site met veel dataverkeer en databases) €  47,50

Heeft u een website, al dan niet gemaakt door 010WebDesign, die geplaatst is op een externe server, ook die kunnen wij onderhouden. vanaf: € 29,50 p/m

SSL Certificaten - Zorg met een SSL-certificaat voor een veilige website (ook goed voor zoekmachines), applicatie of e-mail. Creëer daarnaast een veilig gevoel voor je bezoekers!
U dient altijd zelf te beslissen of u wel of geen certificaat op uw website wil en u kunt deze via ons formulier bestellen. Neem contact op voor het juiste certificaat, er zijn er vele.

Domein validatie
Beveiligde verbinding voor niet-publieke websites
Organisatie validatie
Voor publieke websites zonder commerciële functie
Uitgebreide validatie
Voor webshops, banken en andere commerciële websites

Voor alle pakketten geldt: Geen set-up kosten.
Voor uitgebreide informatie over alle pakketten kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van de website kunnen wij bepalen wat voor u het meest geschikte hostingpakket is.
Bovenstaande pakketten zijn standaardpakketten, als u wenst maken wij uiteraard een pakket op maat. Voor een vrijblijvende prijsopgaaf: info@010webdesign.nl

Als u een bestelling plaatst via ons formulier op deze site dan geeft u te kennen de algemene voorwaarden te hebben gelezen en begrepen en gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Alle prijzen vermeldt op deze website zijn exclusief btw. en gelden vanaf 01-01-2016


Professionele hosting, webpromotie en internetservices.

Geïnteresseerd in samenwerking met 010WebDesign? Dat is mooi. Ons advies?
Lees op uw gemak onze uitgebreide algemene voorwaarden.
Wij verwelkomen u dan graag als klant.

 

 
   

010webdesign voor een professionele website en een optimale zoekmachine positionering
Design, Copyright © 2005 010Webdesign. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Disclaimer.